۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۸

گفتگوی شاهزاده رضا پهلوی با مدیران موسسه هادسن درباره‎ چگونگی حمایت آمریکا از مبارزات مدنی مردم ایران

- رضا پهلوی می‎گوید در دیدار با مدیران موسسه هادسن درباره‎ چگونگی حمایت ایالات متحده از تلاش‌های خشونت‌پرهیز و مدنی مردم ایران گفتگو کرده است.
- مدیر موسسه هادسن می‎گوید دیدگاه‎های رضا پهلوی درباره‎ وضعیت جامعه مدنی ایران و چشم‌انداز تغییر در این کشور جذاب بود.

مشاهده عکس در توییتر
کیهان لندن- شاهزاده رضا پهلوی، چهارشنبه ۱۵ ماه‌ مه (۲۵ اردیبهشت)، در توییتی از دیدارش با پژوهشگران و مدیران موسسه آمریکایی هادسن «Hudson Institute» در واشنگتن و گفتگو درباره‎ مسائل ایران خبر داد.
او این دیدار را سازنده خواند و نوشت که «در خصوص مبارزه کنونی در ایران برای دستیابی به دموکراسی صحبت کردیم و اینکه چگونه ایالات متحده می‌تواند از تلاش‌های خشونت‌پرهیز و مدنی مردم ایران حمایت کند.»
کِنِت واینستین مدیر موسسه هادسن نیز در توییتی نوشت «افتخار داشتیم که میزبان رضا پهلوی باشیم و دیدگاه‌های جذاب او درباره وضعیت جامعه مدنی ایران و چشم‌انداز تغییر در این کشور را بشنویم.»
موسسه هادسن یک سازمان پژوهشی مستقل در زمینه‎ی دموکراسی و مبتکر نوآوری با هدف ترویج امنیت جهانی، رفاه و آزادی است که البته از نگاه مقام‎های سیاسی- امنیتی جمهوری اسلامی ایران و رسانه‎های وابسته به آنها این قبیل موسسات «برانداز» هستند.
در شهریور سال ۸۹ یک سال پس از آغاز اعتراضات به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ روزنامه رسالت در گزارشی با عنوان «آشنایی با موسسات طراح و مجری براندازی نرم» نوشت، «موسسه هادسن نزدیکی بسیاری به جمهوریخواهان آمریکا و عناصر صهیونیستی جدی و سرسختی دارد.» رسالت با اشاره به نزدیکی این موسسه به سلطنت‎طلبان از شهریار آهی، رضا پهلوی و نازنین انصاری روزنامه‌نگار بین‌المللی و مدیر مسئول کیهان لندن به عنوان مرتبطین با موسسه هادسن نام‎ برد.
اغلب مدیران موسسه هادسن و جمعی از کارشناسان و پژوهشگران فعال در آن مواضع تندی علیه رژیم‎های استبدادی از جمله نظام جمهوری اسلامی ایران دارند. یکی از آنها مایکل پریجنت کارشناس ارشد این موسسه است که در واکنش به قرارگرفتن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در فهرست سازمان‎های تروریستی گفته بود، وزارت خارجه آمریکا می‌تواند حالا سراغ اعضای خانواده‌های مقام‌های رژیم ایران که با سپاه مرتبط هستند و اینجا در ایالات متحده بسر می‎برند، برود.
وی با تاکید بر اینکه اگر شما از این ابزار قدرتمند استفاده نکنید دیگر نمی‌توانید انتظار تغییرات مورد نظر را داشته باشید، پیش‌بینی کرد در طول ماه‌های آینده هر ماه شاهد یک تحریم جدید علیه جمهوری اسلامی خواهیم بود، علیه افراد بیشتر، صنایع بیشتر، بانک مرکزی یا رادیو و تلویزیون دولتی.
دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا امیدوار است فشارهای حداکثری علیه جمهوری اسلامی باعث «تغییر رفتار» نظام شود و زمامداران آن را پای میز مذاکره بر اساس ۱۲ شرط آمریکا بکشاند. اما کارگزاران جمهوری اسلامی معتقدند دولت آمریکا به دنبال تغییر رژیم و براندازی است. در بهمن ۱۳۹۷، محمدجواد ظریف در جریان کنفرانس امنیتی مونیخ پیشنهاد داد آمریکا بجای تغییر رژیم روابط با تهران را بهبود بخشد.
رضا پهلوی نیز در بهمن ۱۳۹۷ (فوریه ۲۰۱۹) در مصاحبه با روزنامه «المصری الیوم» تاکید کرد، فشارها و تحریم‎ها هرگز باعث تغییر رفتار رژیم نخواهد شد و تغییر کلیت رژیم  است که ثبات و استقرار را در منطقه خاورمیانه و جهان برقرار خواهد کرد.
او در این مصاحبه افزود، «تحریم‌ها باید بخشی از یک استراتژی کلی جهت اعمال فشار بر رژیم برای تسهیل روند تغییرات و در نهایت سرنگونی رژیم به دست مردم ایران باشد. اما اگر هدف از تحریم‌ها تنها برای مجبور کردن رژیم ملاها به بازگشت به میز مذاکره باشد، وضعیت بدتر خواهد شد، این رژیم هرگز شیوه رفتار خود را تغییر نمی‌دهد و تمام داده‌های تاریخی و تجربه ۴۰ ساله این را ثابت کرده است.»

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر