۲۰ دی ۱۳۹۷

درخواست از مقام‎های بین‎المللی: تأمین امنیت خانواده پهلوی در برابر توطئه‎های جمهوری اسلامی

- شهریار شفیق فرزند شاهدخت اشرف پهلوی و پسرعمه‌ی شاهزاده رضا پهلوی از نخستین قربانیان تروریسم دولتی جمهوری اسلامی در خارج کشور بود که روز ۱۶ آذر ۱۳۵۸ در پاریس ترور شد.
- بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی از جمله شاپور بختیار، عبدالرحمن قاسملو، عبدالرحمن برومند، کاظم رجوی، رضا مظلومان (کوروش آریامنش)، صادق شرفکندی، فریدون فرخزاد و ده‌ها تن دیگر در کشورهای مختلف اروپا توسط قاتلان اعزامی از سوی رهبران جمهوری اسلامی به طرزی فجیع به قتل رسیدند.
- تابستان ۹۷ در پرونده‌ی ترورهای رژیم ایران، دفتر جدیدی گشوده شد که تحریم‌های اخیر توسط اتحادیه اروپا بخشی از واکنش به این تحرکات خرابکارانه است.
- فعالیت مخالفان رژیم می‎تواند هشدارها نسبت به لزوم تامین امنیت چهره‌های اپوزیسیون از جمله رضا پهلوی و خانواده‌ی وی را از فضای مجازی و شبکه‎های اجتماعی به واقعیت و رسانه‎های جمعی کشانده و آن را به چالشی جدی و مهم برای دولت‌های غربی و مقامات آنها تبدیل کرده و آنان را موظف به پاسخگویی و پذیرش مسئولیت کند.

کیهان لندن- چهارشنبه ۱۹ دی‌ماه (نهم ژانویه)، یک روز پس از آنکه اتحادیه اروپا «معاونت امنیت داخلی وزارت اطلاعات» را به علت طراحی و اجرای ماموریت‎های تروریستی و عملیات خرابکارانه مورد تحریم قرار داد گروهی از مخالفان جمهوری اسلامی با ترند کردن هشتگ ProtectPahlavi# (محافظت از پهلوی) خواهان حساسیت بیشتر رهبران دنیا به ویژه کشورهای اروپایی نسبت به حفاظت و تأمین امنیت شاهزاده رضا پهلوی و خانواده وی شدند.
یادآوری می‌شود که شهریار شفیق فرزند شاهدخت اشرف پهلوی و پسرعمه‌ی شاهزاده رضا پهلوی از نخستین قربانیان تروریسم دولتی جمهوری اسلامی در خارج کشور بود که روز ۱۶ آذر ۱۳۵۸ در پاریس ترور شد. در سال‌های بعد بسیاری از شخصیت‌های سیاسی و فرهنگی از جمله شاپور بختیار، عبدالرحمن قاسملو، عبدالرحمن برومند، کاظم رجوی، رضا مظلومان (کوروش آریامنش)، صادق شرفکندی، فریدون فرخزاد و ده‌ها تن دیگر در کشورهای مختلف اروپا توسط قاتلان اعزامی از سوی رهبران جمهوری اسلامی به طرزی فجیع به قتل رسیدند. تابستان ۹۷ در پرونده‌ی ترورهای رژیم ایران، دفتر جدیدی گشوده شد که تحریم‌های اخیر توسط اتحادیه اروپا بخشی از واکنش به این تحرکات خرابکارانه است.
بر اساس این پیشینه‌ی سیاه حکومت دینی ایران است که مخالفان جمهوری اسلامی و طرفداران پهلوی‌ها نسبت به اجرای توطئه علیه رضا پهلوی و خانوده‌اش ابراز نگرانی کرده و به مقامات غربی در این خصوص هشدار می‌دهند.  به ویژه آنکه از تظاهرات سراسری دی‌ماه ۹۶ به این سو، شعارهای معترضان در حمایت از این خانواده برای عبور از  شرایط نابسامان موجود و تلاش برای بازسازی ویرانی‌های چهل ساله، بسیار پر رنگ‌تر شده است.
از نکات قابل توجه در مورد توفان توییتری اخیر، استقبال طیف گسترده‎ی مخالفان دموکرات جمهوری اسلامی از آن است که بیانگر یک همبستگی فراگیر در برابر اقدامات احتمالی تروریست‎های صادراتی جمهوری اسلامی علیه چهره‌های جنبش آزادیخواهی ایرانیان است.
چپ و راست، از مشروطه‌خواهان تا شمار زیادی از جمهوریخواهان، فراسوی گرایش‌های‎ سیاسی و سلیقه‎ای خود با توجه به شرایط حساس سیاسی و اجتماعی ایران به دلیل نقشی که رضا پهلوی می‌تواند در گذار از این وضعیت بازی کند، در ترند شدن ProtectPahlavi# مشارکت کردند.
با شدت گرفت موج نارضایتی‎های اجتماعی و ادامه‎ی اعتراضات از یک سو و فشارهای بین‎المللی و تحریم‏‎ها از سوی دیگر کارگزاران جمهوری اسلامی سایه فروپاشی را بیش از همیشه بالای سر خود احساس می‌کنند و مقامات رژیم از ماه‌ها پیش مرتب نسبت به آن هشدار می‌دهند. علی خامنه‌ای رهبر جمهوری اسلامی در سخنرانی‌های اخیر خود، به بهانه‌های مختلف اشاره‌ای به دوران پهلوی می‌کند تا به خیال خود نظر مخاطبانش را نسبت به آنها بدبین کند! وی و افراد گوش به فرمانش دائم نسبت به برنامه‎ریزی و «نفوذ» مخالفان و تحرکات آنها برای براندازی هشدار می‎دهند. از همین رو بودجه‎ وزارت اطلاعات به عنوان کانون اصلی سرکوب و همچنین صادرات تروریسم دولتی در سال ۱۳۹۸ با ۱۸هزار میلیارد تومان افزایش به بیش از ۵۸ هزار میلیارد تومان رسیده است.
فرانسه، هلند، بلژیک، اتریش، نروژ، لوکزامبورگ، دانمارک و آلبانی کشورهایی هستند که در سال‎های اخیر به عرصه فعالیت‎های تروریستی جمهوری اسلامی تبدیل شده‌اند. برخی از تدارکاتچی‌های اقدامات اطلاعاتی و ضداطلاعاتی و تروریستی در خارج کشور، مثل همیشه، دیپلمات‎ها و عوامل رژیم در سفارتخانه‎هایش هستند که به دلیل برخورداری از مصونیت دیپلماتیک با دست باز می‌توانند توطئه‌های رژیم را پیش ببرند.
دولت باراک اوباما و رهبران اروپایی با هدف تقویت به اصطلاح میانه‎روهای رژیم در مقابل تندروها این خیال را در سر داشتند که به امنیت و صلح در منطقه و جهان کمک خواهند کرد و ممکن است تهران با این مماشات‌ها دست از فعالیت‎های مخرّب خود بر‎دارد؛ اما پول‎هایی که پس از امضای توافق اتمی به ایران سرازیر شد از یکسو صرف توسعه صنایع موشکی و افزایش بُرد بالستیک‎ها و تقویت گروه‎های شبه‌نظامی منطقه شد و از سوی دیگر هسته‎های ترور و خرابکاری‎های فرامرزی رژیم را در خاورمیانه، آفریقا و به ویژه اروپا بیش از پیش فعال‌ کرد.
حالا نیز با وجود تحریم‎ یکی از معاونت‎های وزارت اطلاعات توسط اتحادیه اروپا، نباید فراموش کرد رهبران این اتحادیه همچنان نسبت به خرابکاری‌های جمهوری اسلامی «دست به عصا» هستند و با تهران مماشات می‎کنند اما فعالیت مخالفان رژیم می‎تواند هشدارها نسبت به لزوم تامین امنیت چهره‌های اپوزیسیون از جمله رضا پهلوی و خانواده‌ی وی را از فضای مجازی و شبکه‎های اجتماعی به واقعیت و رسانه‎های جمعی کشانده و آن را به چالشی جدی و مهم برای دولت‌های غربی و مقامات آنها تبدیل کرده و آنان را موظف به پاسخگویی و پذیرش مسئولیت کند.
با ترند شدن هشتگ ProtectPahlavi# نظرهای مختلفی نیز در این خصوص بیان شده که چون خطاب آنها رهبران و مقامات کشورهای دیگر است، اغلب به زبان انگلیسی تنظیم شده‌اند:




The U.S. leaders are well aware of Iranian regime’s terrorist activities as they have stated in numerous remarks in the past. We sound the alarm about the safety of Prince Reza Pahlavi.



Last year, the ppl of rose bravely against the barbaric, murderous Islamic regime all across the country. The only name they chanted loud and clear was Reza Pahlavi. It is their legitimate right to expect the U.S. and EU countries to , their only true leader.



با سابقه فرنگي كاران فرقه تبهكار و با وجود چريك مخفي ها و پناهنده هاي قلابي صادراتي هوادار گروه هاي تروريستي حزب الله و حماس و ... همكاران امنيت خانه مباركه در خارج از ايران،اين نگراني جدي است.









این طوفان توئیتری طراحی شده توسط جمعی از کاربران با توجه به افزایش تلاشهای جمهوری اسلامی برای ترور در خارج از مرزها و افزایش محبوبیت و تثبیت جایگاه شاهزاده رضا پهلوی به عنوان رهبر اپوزیسیون اقدام بسیار به موقع و مناسبی است. باید درباره "ترور مقدس" بیشتر نوشت.






غير از ، شاپور بختيار تنها شخصيت سياسى ايرانى بود كه همه ايران او را ميشناختند و حتى يك لحظه با انقلاب اهريمنى ٥٧ همراه نشد. او مانند شاهزاده براى ايران يك دموكراسى سكولار ليبرال ميخواست. جمهورى اسلامى او را كشت و اپوزيسيون سالها كمر صاف نكرد.



هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر