۲۶ دی ۱۳۹۸

شاهزاده رضا پهلوی در انستیتو هادسن خطاب به جهان آزاد: با این رژیم هیچ چشم‌انداز خردمندانه‌ای برای تنش‌زدایی پایدار وجود ندارد

- مدت‌هاست که زمان آن رسیده تا دریافت  که جمهوری  اسلامی یک رژیم عادی نیست و رفتارش را تغییر نخواهد داد.
- برای هم‌میهنان من این رژیم یک رژیم اشغالگر ضد ایرانی است که هیچ احترامی برای تاریخ و فرهنگ و منافع ملی ایران و ا یرانیان قائل نیست. و برای شما این رژیم بزرگترین تهدید علیه صلح و ثبات و رفاه در خاورمیانه است. نه فقط به این دلیل که بذر تفرقه و نابودی و مرگ در تمام منطقه می‌کارد بلکه همچنین به این دلیل که این رژیم بین شما و مردم ایران ایستاده است! مردمی که یکی از بهترین متحدان طبیعی شما در تمام جهان به شمار می‌روند.
- درست مانند قربانیان پرواز ۷۵۲ مردم ایران نیز به توجه و حمایت شما نیاز دارند. 

کیهان لندن- تاریخ جمهوری اسلامی و حاکمیت ترور آن در ایران و خارج از کشور به چهل سال قبل باز می‌گردد. یک نگاه به این تاریخ نشان می‌دهد که چیز زیادی تغییر نکرده است. من فقط چند مورد از این تاریخ را برای شما یادآوری می‌کنم.
  • در سال ۱۹۷۹ رژیم صدها تن را به دلیل تعلقات دینی، قومی، فرهنگی، عقیدتی و شغلی اعدام کرد از جمله فرخ‌رو پارسا نخستین وزیر زن و حبیب القانیان از رهبران یهودیان ایران.
  • در همان سال ۵۲ دیپلمات آمریکایی را به مدت ۴۴۴ روز به گروگان گرفت.
  • از سال ۱۹۸۰ خرابکاری‌های بین‌المللی خود را آغاز کرد؛ از جمله قتل ایرانیان تبعیدی مانند نخست‌وزیر بختیار، ارتشبد اویسی و عبدالرحمان برومند در فرانسه، فریدون فرخزاد در آلمان و علی اکبر طباطبایی اینجا در واشنگتن.
  • همزمان از کودکان ایرانی به عنوان مین‌یاب استفاده کرده و آنها را در جنگ فاجعه‌بار با عراق به کام مرگ فرستاد؛ جنگ بی‌فرجامی که هشت سال ادامه یافت.
  • در سال ۱۹۸۳ حمله به پایگاه سربازان آمریکایی در لبنان را سازمان داد که طی آن ۲۴۱ سرباز در پناهگاه‌های خود کشته شدند.
  • در سال ۱۹۸۸ به دستور آیت‌الله خمینی هزاران تن از جوانان ایرانی به خاطر عقاید سیاسی چپگرایانه اعدام شدند.
  • در سال ۱۹۹۴ رژیم ایران بمب‌گذاری مرکز یهودیان در بوئنوس آیرس را سازماندهی کرد که در آن ۸۵ تن کشته و ۳۰۰ تن زخمی شدند.
  • در سال ۱۹۹۶ برج‌های الخبار در عربستان سعودی را منفجر کرد که طی آن ۱۹ سرباز آمریکایی کشته شدند.
  • در سال ۱۹۹۹ در دولت محمد خاتمی به اصطلاح اصلاح‌طلب و فشار قاسم سلیمانی موج اعتراضات دانشجویی با حمله به دانشگاه‌ها و کشتن دانشجویان در خوابگاه‌ها سرکوب شد.
  • مدتی بعد در سال ۲۰۰۹ تظاهرات کاملا مسالمت‌آمیز مردم بطرز خشن و خونینی در هم کوبیده شد و بسیاری از معترضان بی‌گناه کشته شدند ماند ندا آقاسلطان که در خیابان با شلیک گلوله کشته شد.
  • در سال‌های بعد سپاه قدس وابسته به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تلاش کرد تا رژیم خونخوار بشار اسد را در سوریه به هر قیمتی نگه دارد که طی آن چندصدهزار سوری کشته شدند که بیست هزار تن از آنان کودک بودند و میلیونها تن دیگر مجبور به ترک کشورشان شدند.
  • پس از دو سال تظاهرات سراسری در ایران، همین چند هفته پیش در اوج اعتراضات ضد رژیم در بیش از ۱۵۰ شهر و مناطق مختلف ایران، رژیم در حالی که اینترنت را قطع کرد تا ارتباط بین مردم را مختل کند، تقریبا ۱۵۰۰ تن را قتل عام و بیش از ۷هزار تن دستگیر شدند از جمله پدران و مادران سوگوار جوانانی که کشته شدند.
  • و اخیرا پس از حمله موشکی به عراق، پرواز ۷۵۲ هواپیمای اوکراینی را در حوالی تهران هدف موشک قرار داد که در آن ۱۷۶ تن کشته شدند که اکثر آنها ایرانی بودند.
همانقدر که این رژیم یک الگوی رفتاری غیرقابل انکار از تغییرناپذیری را به نمایش می‌گذارد، همانقدر رفتار دموکراسی‌های غربی به سوی آن تمایل داشته. در بیشتر این چهل سال رهبران جهان آزاد تلاش کردند با رژیم «تعامل» کنند، هم در تجارت و هم در سیاست.  در این مسیر دوره‌هایی هم از فشار سیاسی تقریبا همیشه از سوی ایالات متحده وجود داشته است. اما دوره‌هایی هم وجود داشته که به تقویت رژیم پرداخته‌اند از جمله از سوی ایالات متحده. همه این تلاش‌ها در درجه اول بر اساس منافع اقتصادی تنظیم شده بودند تا رفتار رژیم را تغییر بدهند. اما همه این تلاش‌ها شکست خوردند.
دیگر مدت‌هاست که زمان آن رسیده تا دریافت  که جمهوری  اسلامی یک رژیم عادی نیست و رفتارش را تغییر نخواهد داد. برای نمونه تازه‌ترین تباهکاری رژیم را در نظر بگیرید. کدام رژیم عادی یک حمله موشکی را در حریم هوایی خود به حریم هوایی همسایه آغاز می‌کند و همزمان پروازهای مسافربری و تجاری را متوقف نمی‌کند؟! کدام رژیم عادی امنیت و اداره فرودگاه‌ها و پروازها را در اختیار نیروهای سرکوبگر شبه‌نظامی قرار می‌دهد؟!
با این رژیم هیچ چشم‌انداز خردمندانه‌ای برای تنش‌زدایی پایدار وجود ندارد.
اما با مردم ایران امکان برقراری صلح و دوستی وجود دارد چرا که هیچ درگیری برای از سر گرفتن وجود ندارد بلکه فقط منافع مشترک، ارزش‌های مشترک و در حال حاضر یک دشمن مشترک داریم!
برای هم‌میهنان من این رژیم یک رژیم اشغالگر ضد ایرانی است که هیچ احترامی برای تاریخ و فرهنگ و منافع ملی ایران و ا یرانیان قائل نیست.
و برای شما این رژیم بزرگترین تهدید علیه صلح و ثبات و رفاه در خاورمیانه است. نه فقط به این دلیل که بذر تفرقه و نابودی و مرگ در تمام منطقه می‌کارد بلکه همچنین به این دلیل که این رژیم بین شما و مردم ایران ایستاده است! مردمی که یکی از بهترین متحدان طبیعی شما در تمام جهان به شمار می‌روند.
هم‌میهنان من درک می‌کنند که این رژیم اصلاح‌پذیر نیست و باید ساقط شود. آنها سال‌هاست زندگی خود را در مبارزه با این رژیم به خطر می‌اندازند. آنها همین هفته دوباره علیه آن دست به اعتراض زدند. دیگر زمان آن فرا رسیده که شما صدای آنها را بشنوید. شما با طرح مذاکره بدون پیش‌شرط آنها را دلسرد می‌کنید و خواست آنها را برای پشتیبانی بدون قید و شرط نادیده می‌گیرید. در حقیقت، شما در مماشات با سرکوبگران آنها به آنان خیانت می‌کنید.
توجه  و همبستگی جامعه جهانی برای هر جنبشی اهمیت حیاتی  در برانداختن یک رژیم تمامیت‌خواه دارد. مبارزه‌ی مردم ایران از این امر مستثنی نیست. دقیقا به همین دلیل است که نزدیکان و ماله‌کش‌های رژیم در رسانه‌های غربی و محافل سیاسی، سخت تلاش می‌کنند تا مانع هرگونه حمایت مردم از سوی جهان آزاد شوند اعم از کاهش منابع مالی جهت آموزش‌های شهروندی و یا فعالیت‌های حقوق بشری و یا حتی با این استدلال پوچ که سخن گفتن از جنایت‌های رژیم به روند دمکراسی در ایران ضربه می‌زند!
یک بار دیگر به جدیدترین جنایت رژیم علیه بشریت، ساقط کردن پرواز ۷۵۲، توجه کنیم. رژیم پس از چهار روز پنهانکاری  مجبور شد مسئولیت کشتن ۱۷۶ زن و مرد و کودک بی‌گناه را قبول کند آنهم فقط به دلیل پیگیری و فشارهای بین‌المللی.
حالا یک نمونه  دیگر با یک هواپیمای ایرانی را در خطوط داخلی و بدون مسافران خارجی یا دوتابعیتی تصور کنید. ما هرگز از حقیقت با خبر نمی‌شدیم! دموکراسی‌های برجسته مانند کانادا و ایالات متحده نقش تعیین‌کننده در پاسخگو کردن رژیم بازی می‌کنند. این رویداد اخیر یک مثال قانع کننده درباره‌ی تأثیریست که آنها می‌توانند داشته باشند. درست مانند قربانیان پرواز ۷۵۲ مردم ایران نیز به توجه و حمایت شما نیاز دارند.
امروز مشتاق هستم درباره مسیر جدیدی گفتگو کنیم که تمرکزش روی خدمت به حاکمان اصلی ایران است: مردم ایران!
این رژیم سزاوار هر نوع فشار حداکثری است؛ اما مردم من شایسته‌ی برخورداری از هر ذرّه پشتیبانی حداکثری هستند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر