خبرنگار امرداد: سپینود جم
در این آیین استادانی چون نصرالله پورجوادی، تقی پورنامداریان، غلامرضا ذات علیان، محمد جعفر یاحقی، سلمان ساکت، سروش یوسفی و علی دهباشی سخنرانی میکنند. همچنین متن پیام دکتر فرهاد عطایی در بخشی از برنامه خوانده میشود. در بخشی دیگر از برنامه نقشبرجستهی استاد غلامحسین يوسفی کار هنرمند هادی عربنرمی در کنار کتابخانهی پیشکش شدهی استاد به دانشکدهی ادبیات و علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد نصب میشود.
استاد غلامحسین یوسفی با بنیادگذاری دانشکده ادبیات در دانشگاه فردوسی مشهد از سال ۱۳۳۴ خورشیدی، آموزش درسهای تاریخ ادبیات را در این دانشکده آغاز کرد. دکتر غلامحسین یوسفی تا مهر ماه ۱۳۵۸ خورشیدی در دانشگاه فردوسی مشهد در دورههای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری ادبیات تدریس کرد و پس از آن از این دانشگاه بازنشسته شد.
دکتر غلامحسین یوسفی برای پیشبرد آموزش و پژوهش در زبان و ادبیات فارسی در دانشگاه فردوسی مشهد کوشش بسیار کرد. بنیادگذاری دورههای کارشناسی ارشد و دکتری رشتهی ادبیات فارسی در دانشگاه فردوسی مشهد پس از دانشگاه تهران وامدار کوششهای او بود. وی همزمان به پژوهش در زمینههای گوناگون ادامه داد و از اینرو سفرهای پژوهشی به کشورهای گوناگون همچون فرانسه، انگلستان و آمریکا انجام داد. دکتر یوسفی بود به تصحیح نوشتارها دلبستگی داشت که در این راه کارهای ماندگاری از او دربرجای مانده است. «ابومسلم سردار خراسان»، «دیداری با اهل قلم»، «کاغذ زر»، «تحقیق دربارهی سعدی» و «شیوههای نقد ادبی» از کارهای نوشتاری و برگردانشدهی دکتر یوسفی است.
دکتر غلامحسین یوسفی در چهاردهم آذرماه ۱۳۶۹ خورشیدی در سن ۶۳ سالگی در تهران درگذشت.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر