۱۱ تیر ۱۳۹۷

دزدان حوزه علمیه اصفهان در جستجوی طلا: غارت ایران اشغال شده از سوی نظام اسلامی!

- پارک ملی موته از خاصیت کانی‌سازی طلا برخوردار است و جویندگان طلا را از جمله در حوزه علمیه اصفهان برای تخریب محیط زیست بسیج کرده است.
- با تغییر استاندار اصفهان، حوزه علمیه بدون مجوز سازمان محیط زیست شروع به استخراج از معدن موته کرده.
- حوزه علمیه‌ای که باید به فکر دین و معنویت و آخرت باشد، مانند دیگر نهادهای نظام به فکر طلای معدن موته افتاده است!

کیهان لندن- حوزه علمیه اصفهان باوجود مخالفت سازمان محیط‌زیست مجوز استخراج از معدن موته را دریافت کرده است. جمعی از مردم بومی و فعالان محیط زیست اصفهان و میمه در اعتراض به واگذاری معدن در محدوده پناهگاه حیات وحش موته به حوزه علمیه اصفهان زنجیره انسانی تشکیل داده‌اند. از ویژگی‌های منطقه موته کانی‌سازی طلاست که به نظر می‌رسد هدف اصلی حوزه علمیه اصفهان باشد.

با تلاش دوباره حوزه علمیه اصفهان برای کسب مجوز صدور مجوز معدن، به گزارش پایگاه خبری دیده‌بان محیط زیست و حیات وحش ایران، جمعی از مردم بومی و فعالان محیط زیست اصفهان و میمه با حضور در محل معدن تراورتن میمه با تشکیل زنجیره‌ی انسانی اعتراض خود نسبت به اقدام استاندار اصفهان و واگذاری معدن در محدوده پناهگاه حیات وحش موته را ابراز کردند.

جمعی از مردم بومی و فعالان محیط زیست استان اصفهان در اعتراض به واگذاری معدن به حوزه علمیه اصفهان در محدوده پناهگاه حیات وحش موته در مقابل معدن تراورتن میمه زنجیره انسانی تشکیل دادند. این زنجیره روز گذشته با حضور مشاور شهردار اصفهان، سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان و برخی از اعضای سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی صورت گرفته و گزارش شده که آنها از تصمیم مدیران بالادست خود در استان اصفهان ابراز تاسف کرده‌اند.
با این حال، استاندار اصفهان باوجود مخالفت سازمان محیط زیست، اقدام به واگذاری غیرقانونی معدن در محدوده پناهگاه حیات وحش موته به حوزه علمیه اصفهان کرده است! به تازگی و بدون طی روال قانونی معدن تراورتن میمه که در محدوده حیات وحش موته قرار دارد به حوزه علمیه اصفهان واگذار شده! سوال اینجاست که حوزوی‌ها که ظاهرا باید اهل کتاب و دین باشند، از لحاظ «عقل و تکلیف» و منطق چه ارتباطی با معدن‌کاوی و تجارت دارند! روشن است که حتما قرار نیست آنها خودشان آستین بالا بزنند و در معدن کار کنند!
حوزه علمیه اصفهان از سه سال پیش تا کنون در صدد اکتشاف و بهره‌برداری از معدن سنگ تراورتن است که با ممانعت سازمان محیط زیست روبرو شده. تصمیم‌گیری نهایی در این رابطه در نهایت به عهده رسول زرگرپور استاندار وقت اصفهان گذاشته شد که او نیز با صدور این مجوز مخالفت کرد. اما با تغییر استاندار، ظاهرا این مجوز به حوزه علمیه اصفهان بدون تایید سازمان محیط زیست داده شده است.

صدور مجوز معدن‌کاوی حوزه علمیه، بدون امضای نماینده محیط زیست و بدون تشکیل جلسه و حضور استاندار فعلی اصفهان تنظیم شده است. اواخر خردادماه نیز معدنکاوان جهت شروع عملیات اکتشاف ماشین‌آلات خود را به منطقه آوردند که با ممانعت مردم محلی و فعالان محیط زیست روبرو شدند.
پارک ملی موته بین استان اصفهان و استان مرکزی قرار دارد و پهنه گسترده‌ی آن بیش از ۲۰۴ هزار هکتار از دشت‌ها، ارتفاعات و مراتع است. این منطقه یکی از باارزش‌ترین گنجینه‌های زیست‌محیطی گیاهی و حیوانی ایران به شمار می‌رود و در مناطق کوهستانی آن غارهای متعددی وجود دارد. ۸۸ گونه پرنده، ۲۵ گونه خزنده و ۲۵ گونه پستاندار در این منطقه زندگی می‌کنند. همچنین پارک ملی موته معدن کمیاب‌ترین سنگ‌های ایران است که خاصیت کانی‌سازی طلا دارد و ظاهرا همین سبب طمع حوزه علمیه اصفهان شده است تا به جای کار دین و معنویت مانند دیگر زمامداران «نظام مقدس» به فکر معدن طلا بیفتند و به نابودی محیط زیست انسان و گیاه و حیوان منطقه بپردازند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر