۲ اسفند ۱۳۹۶

گردهم آیی اعتراضی گسترده در برابر شورای نگهبانِ نظام اسلامی

  •  تعداد قابل توجهی از بازنشستگان تامین اجتماعی صبح امروز در برابر ساختمان قدیمی مجلس دست به تجمع زده‌اند.
  •  معترضان خواستار تایید نشدن بند ز تبصره هفت لایحه بودجه سال آینده از سوی شورای نگهبان هستند.
  •  بر اساس این بند منابع مالی درمانی سازمان تامین اجتماعی از سال آینده باید نزد خزانه‌داری کل کشور متمرکز شود.
  •  معترضان: این طرح دست‌اندازی دولت به حق‌الناس و اموال کارگران است.
 تجمع اعتراضی گسترده در برابر شورای نگهبان

منوتو- رسانه‌های داخلی ایران صبح امروز چهارشنبه دوم اسفند ماه از تجمع اعتراضی تعداد قابل توجهی از کارگران و بازنشستگان سازمان تامین اجتماعی در برابر ساختمان قدیمی مجلس، محل فعلی برگزاری جلسات شورای نگهبان، خبر داده‌اند.
بر اساس گزارش‌ها هدف از این تجمع، اعتراض به بند ز تبصره هفت لایحه بودجه سال آینده اعلام شده است. گفته شده فراخوان این تجمع توسط اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری و کانون عالی شوراهای اسلامی کار منتشر شده است.
حاضران در این تجمع با اعتراض به تصویب این بند از تبصره هفت لایحه بودجه از شورای نگهبان خواسته‌اند از تایید آن جلوگیری کند.
بر اساس این بند از سال آینده سازمان تامین اجتماعی موظف است تمامی منابع اعتباری سهم درمان ماخذ کسر حق بیمه و سایر منابع مربوطه را در حسابی نزد خزانه‌داری کل کشور متمرکز کنند.. معترضان به این قانون می‌گویند منابع مالی سازمان تامین اجتماعی حق‌الناس و متعلق به مردم است نه متعلق به دولت. از این رو استقلال منابع این سازمان باید حفظ شود.
حسن صادقی، رییس اتحادیه پیشکسوتان جامعه کارگری در همین زمینه در جریان این تجمع گفته: «آنچه در صندوق درمانی سازمان تامین اجتماعی وجود دارد از پول همین کارگران و زحمتکشان جمع شده است و واریز حق درمان کارگران به خزانه داری دولت خلاف اصل ۵۳ قانون اساسی است.»
به گفته او حق درمان کارگران جزو اموال عمومی کشور نیست و نخواهد بود و هزینه‌های حوزه درمان سازمان تامین اجتماعی باید توسط خود این سازمان اداره شود.
صادقی با بیان اینکه از شورای نگهبان می‌خواهیم مانع تصویب این قانون شود گفته: «در صورت واریز حق بیمه کارگران به خزانه کشور، این وسط کارگران چوب عده ای پزشک را می‌خورند که با درآمدهای نجومی هر روز قدرتمندتر می‌شوند و حالا هم از حق درمان کارگران برای ثروتمندتر شدن استفاده خواهند کرد.»
اولیا علی بیگی، رییس هیات مدیره کانون عالی شوراهای اسلامی در ایران نیز با اشاره به اینکه پیوند دولت و مجلس وکیل الدوله کارگران را ناگزیر کرده از شورای نگهبان استمداد بطلبند گفته: «پیوند دولت و مجلس پیوندی نامبارک است و تلاش برای تصرف منابع سازمان تامین اجتماعی دست‌اندازی به حق‌الناس است.»
سهیلا جلودارزاده از نمایندگان مجلس مخالف این طرح نیز که در این تجمع اعتراضی حضور داشته با اشاره به کمبود منابع وزارت بهداشت و درمان گفته: «وزارت بهداشت اگر پول ندارد چرا به اموال کارگران چشم می‌دوزد؟ اموال کارگران دسترنج خود آنها است و از محل حقوق و دستمزد خود آنها حاصل شده است.»
حسن حبیبی، دبیر کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان تهران نیز از تلاش مخالفان این طرح برای استفاده از سه روش شکایت قضایی، کمیسیون اصل ۹۰ مجلس و شورای نگهبان به منظور ابطال آن خبر داده است.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر