۵ اسفند ۱۳۹۶

«مسئولین بی‎غیرت»؛ شعار علیه سران حکومتی در استادیوم مشهد بیخ گوش رییسی و علم‎الهدی

- در آستانه سالگرد افتتاح استادیوم «امام رضا» ابراهیم رییسی گمان نمی‎کرد این ورزشگاه به محلی برای اعتراضات مردمی علیه حکومت تبدیل شود!
التهاب در استادیوم  مشهد

کیهان لندن- استادیوم‎های ایران و هواداران فوتبال به یکی از اصلی‎ترین کانون‎های اعتراض علیه جمهوری اسلامی تبدیل شده‌اند.
روز جمعه، چهارم اسفند، هواداران تیم سیاه‎جامگان مشهد در دیدار این تیم مقابل سپاهان اصفهان در ورزشگاه «امام رضا» که متعلق به آستان قدس است علیه مسئولان نظام شعار سردادند.
آنها در یکی از این شعارها فریاد می‎زدند: «مسئولین بی‎غیرت»:
مدت‎هاست هواداران فوتبال در ایران از استادیوم‌ها به عنوان محلی برای اعتراضات استفاده می‌کنند و سازماندهی سنتی هواداران و اتحاد آنها امکان برخورد فیزیکی ماموران را کاهش می‎دهد.
کیهان لندن ۲۴ بهمن در گزارشی با عنوان «فوتبال علیه دیکتاتوری: استادیوم‎های ایران کانون التهاب و اعتراض» به افزایش اعتراض‌های مدنی در ورزشگاه‎های علیه استبداد دینی و تبعیض‌های اجتماعی پرداخت.
نکته مهم این است که در بازی‎های لیگ فوتبال ایران در هر استادیوم که شعارهای ضدحکومتی سرداده می‎شود خبرگزاری‌های رسمی یا‎ تصاویر مربوط به آن دیدار را منعکس نمی‎کنند و یا به انتشار تعداد محدودی عکس از بازیکنان در زمین مسابقه بسنده می‌کنند.
چند فیلم دیگر هم از اعتراض هواداران تیم سیاه جامگان در شبکه‎های مجازی منتشر شده است.
نمایشگر ویدیو
00:00
01:00
تیم فوتبال سیاه جامگان از معدود تیم‎هایی است که خصوصی اداره می‎شود و از همین رو با فشار و بحران‌های مالی روبروست.
۲۴ اسفند ۱۳۹۵ که ابراهیم رییسی به عنوان تولیت آستان قدس این استادیوم را افتتاح می‌کرد گمان نمی‎کرد در آستانه یک سالگی بازگشایی این ورزشگاه هواداران با این شدت علیه مسئولان حکومتی شعار دهند. همین مسئولان این باشگاه را مجبور کردند که نام خود و تیم‌های وابسته را از «سیاه جامگان» تغییر دهند و آنها هم آن را به «مشکی‌پوشان» تغییر دادند اما در میان مردم و هواداران همچنان سیاه‌جامگان خوانده می‌شوند.
جنبش «سیاه‌جامگان» به رهبری ابومسلم خراسانی در قرن هشتم میلادی علیه خلافت عربی- اسلامی بنی‌امیه در ایران به راه افتاد و این به مذاق علم‌الهدی و حاکمان امروزین «خراسان» اصلا خوش نمی‌آمد. به همین دلیل  این باشگاه خصوصی را مجبور به تغییر نام ایرانی و تاریخی خود کردند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر