- غارت، چپاول، و ریخت و پاش سرمایه های کشور از سوی نظام اسلامی ناشایست و ویرانگر ادامه دارد.
- روزنامه الدیار لبنان: ایران به روسیه پیشنهاد داده در ازای فروش ۵۰۰ فروند هواپیمای جنگی، تا یک سال روزانه یک میلیون بشکه نفت به این کشور عرضه کند.
- «آمریکا تهدید کرده در صورت فروش این هواپیماها به ایران، تمامی روابط خود با روسیه را قطع خواهد کرد.»
- «رییس جمهوری روسیه تعهد داده در سه سال اول ۱۰۰ فروند هواپیمای نظامی به ایران بفروشد.»
- «مقامات ایران درخواست روسیه برای دارا بودن یک پایگاه نظامی دائمی در ایران را رد کردهاند.»
منوتو - رسانههای داخلی ایران از موافقت روسیه مبنی بر فروش ۵۰۰ فروند هواپیمای جنگی به ایران خبر دادهاند.
این رسانهها به نقل از روزنامه لبنانی الدیار چاپ بیروت با اشاره به تلاشهای ایران برای نوسازی ناوگان هوایی خود برای مقاصد دفاعی و جنگی، از پیشنهاد این کشور به روسیه مبنی بر خرید ۵۰۰ فروند انواع هواپیماهای جنگی از جمله میگ و سوخو خبر دادهاند.
ایران تعهد داده که در قبال خرید این هواپیماها به مدت یک سال، روزانه یک میلیون بشکه نفت به روسیه واگذار کند و پس از آن تا مدتی معین احتمالا ده ساله، نفت را با قیمت «مناسب» به روسها بفروشد.
روسیه نیز در مقابل قول داده که ضمن فروش ۵۰۰ فروند هواپیمای جنگی به ایران، خلبانان مورد نیاز این هواپیماها را نیز آموزش دهد. میگ ۳۱ و ۳۵ و سوخوی ۳۵ از هواپیماهایی هستند که قرار است بر اساس این توافق به ایران فروخته شوند.
به نوشته این روزنامه لبنانی، وزارت دفاع آمریکا با هشدار به روسیه مبنی بر فروش این هواپیماها به ایران و با اشاره به ممنوعیت فروش تسلیحات جنگی به این کشور بر اساس قطعنامههای شورای امنیت، تهدید کرده در صورت انجام این کار آمریکا تمامی روابط خود با روسیه را قطع خواهد کرد.
بنا بر ادعای روزنامه الدیار، در مقابل ولادیمیر پوتین، رییس جمهوری روسیه علی رغم این فشارها تعهد داده که این معامله انجام شده و کشورش در طول سه سال ۱۰۰ فروند جنگنده به ایران بفروشد.
همچنین رییس جمهوری روسیه در ازای فروش این هواپیماهای جنگی از ایران خواسته اجازه تاسیس یک پایگاه دائمی نظامی در خاک خود را بدهد. بر این اساس گفته شده روسیه خواهان مستقر کرده ۴۰۰ فروند جنگنده خود به همراه تعدادی موشک زمین به هوای روسیه درایران است.
به گفته روزنامه الدیار این درخواست روسیه از طرف مقامات ایرانی رد شده است.
روسیه پیش از این و در سال ۲۰۱۶ برای بمباران آنچه که مواضع داعش در سوریه عنوان شده بود از پایگاه هوایی همدان در ایران استفاده کرده بود که سبب بروز انتقادات فراوانی شده بود.
بر اساس اصل ۱۴۶ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «استقرار هرگونه پایگاه نظامی خارجی در کشور هر چند به عنوان استفادههای صلح آمیز ممنوع است.»
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر