۲۵ فروردین ۱۳۹۷

«ارتش ملی» را به «ارتش انقلابی» تبدیل کردند تا به «جبهه مقاومت» بفرستند!

- پس از حذف عنوان «ملی» ارتش، جمهوری اسلامی نیروهای آن را آماده درگیر شدن در جنگ‌های منطقه‎ای می‌کند.
- سرتیپ حیدری فرمانده نزاجا می‌گوید ارتش انقلابی و مطیع محض رهبری و ولایت فقیه است.
- فرمانده عقیدتی- سیاسی ارتش و فرماندهان بلندپایه آن در اظهاراتی جداگانه گفته‌اند ماموریت ارتش «حمایت» و «تقویت» «جبهه مقاومت» است.

فاتحه‌خوانی فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی بر مزار یکی از کشته‎های «مدافع حرم» از تکاوران تیپ ۶۵ نوهد (۲۴ فروردین)

کیهان لندن- کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران گفته «برخی از کشورهای منطقه، به‌ویژه مسئولان کم‌خرد عربستان احساس می‌کنند اگر کشور خود را به زرادخانه تبدیل کنند، امنیت پیدا می‌کنند؛ زهی خیال باطل! البته به نظر من، هرچه سلاح بخرند، بهتر است زیرا با ظهور امام زمان این تسلیحات به دست اهلش خواهد افتاد.»
در تقویم جمهوری اسلامی ۲۹ فروردین روز ارتش نامگذاری شده و سرتیپ حیدری در سخنانی در این مورد گفته است که «بنده در ارتشی مشغول به وظیفه هستم که به نور رهبری هدایت می‌شود. ارتشی که مطیع محض رهبری و ولایت فقیه است و روز ۲۹ فروردین، روز تولد ارتش انقلابی است و خوشبختانه عنوان ارتش انقلابی در بیان رهبری نیز وجود دارد.»
گرچه حضور فرمانده نیروی زمینی ارتش انقلابی بر اساس نزدیک بودن به یک مناسبت تقویمی صورت گرفته اما چند هفته‎ای است که با بالاگرفتن تنش‌ها در منطقه و با افزایش احتمال خروج آمریکا از برجام و تهدید اروپایی‎ها به اعمال تحریم‎های موشکی علیه رژیم ایران، هم فرماندهان سپاه و ارتش از طرف ستاد اقامه نماز جمعه خیلی بیشتر از گذشته به عنوان سخنرانان پیش از خطبه‎ انتخاب می‎شوند و هم سر و کله‏‌ی فرماندهان و نظامی‎ها در صفوف اول بین نمازگزاران بیشتر دیده می‎شود و دوربین‎های تلویزیونی و عکاسان روی آنها تمرکز می‎کنند.
ارتشی‌ها در سجده نماز جمعه ۲۴ فروردین ۹۷ تهران
این‌ حضور می‌تواند از علائم نگرانی کارگزاران جمهوری اسلامی درباره آینده باشد و از آنجا که راه‎های معمول دیپلماتیک برای کنار آمدن و مراوده با دولت‎های خارجی به ویژه غربی‎ها بیش از گذشته مسدود شده، عرض اندام و نمایش اقتدار با به خط کردن «ژنرال‌های ریشو» از جمله در نماز جمعه به ابزاری جهت خط و نشان کشیدن برای جهان تبدیل شده است.
کیومرث حیدری فرمانده نیروی زمینی با تاکید بر شعار «ارتشی و سپاهی یک لشکر الهی» همچنین گفته است «دشمنان اقتدار ما را در وحدت میان ارتش و سپاه و تولید تسلیحات و تجهیزات بومی‌شده می‌بینند و لذا بخشی توانمندی دفاعی و مخصوصا موشکی ما را نشانه گرفته‌اند.»
او همچنین ادعا کرده «روزشمار نابودی رژیم صیهونسیتی در تقویم خود درج کرده‌ایم.»
یک روز پیش از این، حجت‎الاسلام عباس محمدحسنی رئیس سازمان عقیدتی سیاسی ارتش در دیدار با فعالان رسانه‌ها با اشاره به اینکه «مردم حق دارند بدانند در ارتش چه می‎گذرد، ارتش بعد از جنگ و به ویژه در سوریه چه کرده» گفت «ماموریت ارتش تقویت جبهه مقاومت است» و «نیروی هوایی ارتش پشتیبانی‎های فراوانی را در سوریه انجام داده است.»
این برای چندمین بار است که در روزهای گذشته بر روی اینکه «ارتش باید در خدمت مقاومت باشد» تاکید شده است چنانکه معاون پایگاه شکاری نیروی هوایی در اصفهان نیز تاکید کرده این نیرو «در بحث حمایت از جبهه مقاومت نقش اساسی در منطقه داشته است.»
ایران در جنگ سوریه به طور محدود از نیروهای ارتش استفاده کرد و گروهی از تکاوران نیروی زمینی (نوهد) و تفنگداران نیروی دریایی به صورت داوطلب به مناطق جنگی اعزام شدند. نیروی هوایی ارتش نیز از ابتدای جنگ سوریه درگیر آن شد که عمدتا مأموریت‌هایی در زمینه‌ی پشتیبانی و حمل و نقل بود.
بلندپایگان ارتشی‌ در صفوف اول نماز جمعه
اوایل سال ۱۳۹۵ با چراغ سبز علی خامنه‎ای هواپیماهای جنگنده روسی برای پرواز به سوریه برای مدتی در پایگاه هوایی نوژه (شاهرخی سابق) در همدان مستقر شده و از آنجا ماموریت‎های هوایی سوریه را انجام می‎دادند اما در ظاهر با مخالفت مجلسروس‌ها هواپیماهای خود را از همدان بُردند. این کار چند علت داشت؛ یکی اینکه منع قانون اساسی داشت؛ دیگر اینکه تهدیدها علیه ایران از سوی گروه‎های مسلح مخالف اسد بیشتر شده بود؛ در تیرماه ۱۳۹۵ جنگنده‎های روسی نوژه را ترک کردند. با این حال اعلام شد که ممکن است آنها در مواقع لازم از خاک و آسمان ایران برای پشتیبانی از «مقاومت» در سوریه و عراق استفاده کنند.
در شهریور ۱۳۹۵ مسعود پزشکیان نایب رییس مجلس شورای اسلامی تأکید کرد که همکاری ایران و روسیه در همدان قطعاَ با مجوز علی خامنه‎ای بوده است.
پیوستن «ارتش» به «جبهه مقاومت» با انتصاب عبدالرحیم موسوی به عنوان فرمانده ارتش و حذف عنوان «ملی» از مراودات و مکاتبات درون این نهاد نظامی شروع شد که اسناد آن در کیهان لندن منتشر و واکنش موسوی را در پی داشت. او در این زمینه گفت: «خدا را شکر که صدای ضدانقلاب درآمد!»
کشته‌شدگان ارتش ایران در سوریه
طبق اطلاعات رسیده تا کنون هشت نفر از پرسنل ارتش در سوریه کشته شده‌اند:
سرهنگ مجتبی ذوالفقارنسب از رکن دوم تیپ ۴۵ تکاور
سروان حسین همتی از تیپ ۶۵ نوهد
سروان مرتضی زرهرند یکی از تکاوران تیپ ۲۵۸ پژوهنده شاهرود
سروان صادق شیبک از تیپ ۶۵ نیروهای ویژه هوابرد اهل استان گلستان
ستوان شهید مجتبی یداللهی از تیپ ۶۵ نوهد
ستوان محسن قوطاسلو از تکاوران تیپ ۶۵ نوهد
ستوان محمد مرادی از گروه ۲۲ توپخانه شهرضا اصفهان
ستوان سید مهدی جودی‎ثانی از تیپ ۳۷۷ نیروی زمینی قوچان

ایران تنها کشور خارجی است که در سوریه نیروی نظامی دارد اما عمده‎ی این نیروها از «ارتش» نیستند بلکه تشکیلات شبه‌نظامی «سپاه» هستند که حضور آنها با عنوان «مستشار» و «مدافعان حرم» از سوی جمهوری اسلامی توجیه می‌شود.
اولین گام برای مسخ هویت «ارتش ملی» و تبدیل آن به کاریکاتور و بازیچه‌ی سپاه پاسداران و سپس اعزام نیروهای آن به جنگ‎های نیابتی منطقه نه برای محافظت از ملت و مملکت بلکه برای گسترش نفوذ جمهوری اسلامی، حذف عنوان «ملی» و غسل تعمید آن با عنوان «انقلابی» بود. فرماندهان این «ارتش انقلابی» کپی فرماندهان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی هستند و در واقع ارتش را به زائده و نهاد موازی سپاه پاسداران تبدیل کرده‌اند.

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر