تیم فوتبال نساجی شاهی این هفته موفق شد پس از ۲۴ سال با کسب قهرمانی در لیگ دسته اول فوتبال ایران راهی لیگ برتر شود.
کیهان لندن- تصاویر زیادی از شادی و پایکوبی مردم در استادیوم، بیرون آن و خیابانها در روزهای گذشته در رسانهها و شبکههای مجازی منتشر شد. در بسیاری از فیلمها پیداست اگر چه زنان نتوانستند دوشادوش مردان این بازی را از نزدیک تماشا کنند اما برای حضور در جشن قهرمانی تیمشان حضور داشته و پشت ورودیهای استادیوم پرچم به دوش شادی میکنند.
یکی از تصاویری که در شبکههای اجتماعی منتشر و به سرعت جنجالی شده مربوط به اتفاقی تلخ پشت دیوار استادیوم «شهید وطنی» است. دختری برای تماشای شادی بازیکنان در زمین مسابقه مجبور شده از تیر چراغ برق کنار استادیوم بالا برود:
وقتی مأموران نیروی انتظامی متوجه میشوند که دختری بالای تیر چراغ برق است از او میخواهند پایین بیاید اما دختر مقاومت میکند. یک مأمور نیروی انتظامی مانند بقیه همکارانش که معمولا بدترین و خشنترین رفتار را با دختران و زنان دارند، پاچهی شلوار او را میگیرد و میکشد و دختر ار ارتفاعی حدود دو متر به زمین سقوط میکند.
مشابه این اتفاق دو هفته پیش نیز روی داد. گشت ارشاد با برخورد زشت و خشن دخترکی را که گویا از بیماری هم رنج میبرده کتک زد و مسئولان پرمدعای دولتی از جمله معصومه ابتکار معاون حسن روحانی در امور زنان و خانواده و شهیندخت ملاوردی دستیار ویژه رییسجمهور در امور حقوق شهروندی و عبدالرضا رحمانی فضلی وزیر کشور مدعی شدند که این اقدام درست نبوده و پیگیری خواهند کرد اما چند روز بعد خبر رسید که نیروی انتظامی رسما از آن مأمور زن خشن و بیادب تقدیر کرده است!
البته که بالا رفتن از تیر چراغ برق خطرناک است و پلیس موظف است برای حفظ سلامت افراد با هر انگیزهای که صورت گیرد از آن جلوگیری کند اما هرگز برای حفظ افراد از خطر با آنها با خشونت رفتار نمیکنند! چرا این دختر و میلیونها زن دوستدار ورزش و فوتبال نباید بتوانند با خیال راحت و بدون ترس و گریم و به جان خریدن خطرات مختلف خیلی عادی به ورزشگاه بروند و مسابقات مورد علاقه خود را تماشا و تیم محبوب خود را تشویق کنند؟!
اگر واقعا جان و سلامتی شهروندان برای نیروی انتظامی مهم است چرا صدها پسری را که از تیرچراغ برق و دکل و دیوارهای اطراف استادیوم بالا رفته بودند پایین نیاورده است؟!
برخوردهای خشن و ضرب و شتم دختران و زنان توسط نیروی انتظامی در شرایطی اتفاق میافتد که اخیرا معصومه ابتکار طی چند نشست و کنفرانس در اندونزی در خصوص بهبود وضعیت حقوقی و اجتماعی زنان در ایران گزارش داده است!
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر