- ناصر چشمآذر سازنده ترانههای ماندگار و خاطرهانگیزی چون «سوغاتی»، «رودخونهها»، «بزن تار» و «زائر» است.
- آلبوم بیکلام «باران عشق» ساختهی ناصر چشمآذر از معدود موسیقیهای بیکلام ایرانی است که بین مردم به محبوبیت رسید.
کیهان لندن- ناصر چشمآذر موزیسین باسابقه و سازندهی ترانههای ماندگار ایرانی صبح امروز جمعه، ۱۴ اردیبهشت ۱۳۹۷، بر اثر سکته قلبی درگذشت.
ناصر چشمآذر آهنگساز، نوازنده و تنظیمکنندهی آثار خاطرهانگیز در موسیقی پاپ ایران بر اثر سکته قلبی در سن ۶۷ سالگی در یکی از بیمارستانهای تهران درگذشت.
چشمآذر مدتی بود که از بیماری رنج میبرد و شهریورماه سال گذشته نیز در حین اجرای کنسرت دچار عارضه شد و او را به بیمارستان منتقل کردند. چشمآذر قصد داشت به زودی تور کنسرتهایش را در خارج از ایران برگزار کند.
ناصر چشمآذر پیش از انقلاب ۵۷ یکی از سازندگان زیباترین ترانهها برای خوانندگان شناخته شدهای چون هایده، گوگوش، ابی، رامش و مهستی بود. وی با همکاری طوفان یک گروه موسیقی پاپ داشت که در میان جوانان دههی پنجاه خورشیدی بسیار محبوب بود.
ترانههای معروفی چون «مداد رنگی»، «خدای آسمونها»، «شب عشق»، «یک تنهایی یک خلوت»، «دو پرنده»، «سوغاتی»، «هجرت»، «بزن تار»، «شانههایت»، «عید شما مبارک»، «عسل چشم»، «رودخونهها»، «گریه نکن»، «انار انار»، «مگیرش از من»، «دلم تنگه»، «گلواژه»، «فردا تو میآیی»، «زائر» و… از مشهورترین آهنگهای ساخته ناصر چشمآذر هستند.
آلبومهای بیکلام «باران عشق»، «باران شادی»، «طلوع عشق» از کارهای معروف اوست. ناصر چشمآذر، برادر کوچک منوچهر چشمآذر دیگر آهنگساز مشهور ایران است.
موسیقی فیلمها و سریالهایی چون «خواهران غریب»، «قصههای مجید»، «هامون»، «تاراج»، «قارچ سمّی»، «خواب و بیدار»، «آتشبس»، «سوپراستار» از ساختههای چشمآذر در عرصه سینما و تلویزیون است.
ناصر چشمآذر از ۱۲ سالگی به همراه پدرش وارد ارکستر آذربایجانی رادیو ایران شد و در ۱۳ سالگی جایزه ویژه موسیقی را در مقطع دبیرستانی بهخاطر نواختن آکاردئون دریافت نمود. در ۱۷ سالگی رهبری کنسرت ترتیب داده شده در سفارت ایران در عراق را بر عهده گرفت و در ۱۸ سالگی بههمراه گوگوش، سفرهای هنری خود را آغاز نمود.
ناصر چشمآذر در ۲۰ سالگی جهت گذراندن دوره «جاز» به آمریکا مسافرت کرد. پس از بازگشت سرپرستی ارکستر شوی تلویزیونی پرویز قریبافشار را بر عهده گرفت.
چشمآذر که دیگر چهرهای شناختهشده و محبوب در موسیقی پاپ ایرانی آن دوران بود در سال ۱۳۵۷ برای گذراندن یک دوره پنج ساله جهت تکمیل دوره موسیقی «جاز» و موسیقی فیلم به آمریکا مسافرت کرد. ناصر چشمآذر یکی از پیشگامان استفاده از سازهای الکترونیک در ایران است.
وی پس از بازگشت به ایران از سال ۱۳۶۳ و با ساخت موسیقی متن فیلم «تاراج» به کارگردانی ایرج قادری فعالیت خود را در زمینه موسیقی فیلم آغاز نمود.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر